2 tips til at efterlade din lejlighed i tip top stand ved flytning

Står du og skal flytte fra din lejebolig, som du har lejet via et boligselskab eller står du og skal flytte ud af din andelsbolig eller ejerbolig? Så kan der være nok at se til, når det handler om at pakke alt ned i flyttekasser, melde flytning til folkeregisteret, få ny læge og få udbedret diverse ting i lejligheden såsom småreparationer og maling. Midt i alt dette, kan det være svært at finde overskuddet og den rette standard til at efterlade lejligheden i tip top stand til den næste beboer. Her ser vi på 3 tips hertil, så du er sikker på, at din flytning også vil indebære en høj standard for den næste kommende lejer eller ejemålsbeboer.

1. Få ejendomsservice til at gøre grundigt rent

Når du skal fraflytte en lejebolig i eller omkring Århus, har boligselskabet som regel høje standarder for, hvordan boligen skal efterlades, og i hvilken stand. Her er rengøring en væsentlig del heraf, og her ved et professionelt ejendomsservice firma alt om denne standard og hvilke områder, som skal have et ekstra fokus. Er du interesseret i at høre mere om en pris for denne service i eller omkring Århus, så tøv ikke for at hente et uforpligtende tilbud på deres hjemmeside.

2. Få lavet et el tjek

Når du skal fraflytte en ejerbolig eller en andelsbolig er det en pligt for sælger at få lavet et el tjek af boligen af et professionelt elektrikerfirma. De gennemgår alle elinstallationer, så der ikke er nogle ulovlige stikkontakter eller andre installationer, ligeledes ser de også på, om der er decideret fare og/eller risiko for stød. Dette el tjek sikrer dig, at køber ikke bagefter kan komme og sige, at disse el installationer ikke var i orden. Elektrikeren udarbejder en rapport, som du herefter kan give til køberen.