Aluminiumskilte til privat og erhverv

Et aluminiumskilt kan holde til vind og vejr – og nogle bank fra mindre naturlige kræfter. Men et standardskilt kan være kedeligt og upersonligt at se på, og hvis du er selvstændig eller skal bruge det til erhverv, kan det være, du vil gøre det mere personligt eller unikt.

 

Design dit eget skilt

Du kan designe dine egne aluminiumskilte nemt og hurtigt på nettet. Metalskilte med egen tekst og design kan give den flair, du leder efter, og nedbryde noget af den anonymitet, standardskilte helt automatisk skaber.

Når du skal designe et aluminiumskilt, så er det en god idé først at finde målene på den side, du skal bruge – på den måde kan du få det bedst mulige resultat. Du kan designe på forskellige måder: Der er flere programmer på nettet, der kan hjælpe dig med at redigere billeder, og nogle sider, der producerer specialdesignede metalskilte, har deres egne redigeringsprogrammer.

 

For at få et flot resultat bør du holde dig til så få farver som muligt, og sørg altid for, at de står i stor kontrast med hinanden. De skal kunne læses ganske nemt, så det dur ikke, det er orange skrift på gul baggrund.

 

Stærke kontrastfarver inkluderer, men er ikke begrænset til; sort og hvid, sort og rød, blå og hvid, gul og sort. Disse farver er også meget normale at se i trafikbilledet, og de kan ses fra relativ stor afstand.

 

Til erhverv

Som selvstændig kan et specialdesignet aluminiumskilt være en god måde at sætte dit personlige præg på alle aspekter af dit firma. Det kan være noget så småt som et helt unikt parkeringsskilt på din kundeparkeringsplads, eller det kan være noget stort og bestemt udenfor din erhverv.

Et aluminiumskilt kan også blive sat op et stykke nede ad landevejen, hvis du for eksempel driver et værksted eller en motorvejscafé. Det er en god måde at gøre dine potentielle kunder opmærksom på, at du findes, og du kan eventuelt lave aftaler med andre firmaer, så I med jeres skilte kan gøre reklame for hinanden.

 

Et speciallavet aluminiumskilt kan give dine kunder et personligt indtryk – også selvom det bare er en kort redigering eller lille note på et parkeringsskilt.

 

Til private

 

Som privat undrer du dig måske over, hvad du skulle bruge et aluminiumskilt til? Der er faktisk mange ting, privatpersoner kan bruge specialdesignede skilte til!

 

Hvis du bor på en villavej, så er der næsten med garanti børn, der indimellem løber rundt og leger. Sørg for, at biler sætter farten ned, ved at designe jeres eget ”Her er legende børn”-skilt.

 

Hvis du ejer et stykke land, der er tilgængeligt for offentligheden, for eksempel et stykke skov, så kan det være praktisk for dig at få et skilt med dine regler og eventuelle konsekvenser sat op ved stier eller indgange. Så kan du gøre folk opmærksomme på, hvordan de skal opføre sig, hvor de kan smide affald ud, og om de skal passe på noget bestemt.

Aluminiumskilte kan være meget praktisk for sikkerhedsorienterede eller bekymrede privatpersoner.