Få ordentlig rensning af tagrender

Med hus og have er der meget, der skal passes. Man skal ordne havens planter, gøre rent og meget mere. Men en af de ting, der ofte bliver overset, er tagrenderne, der ofte godt kan trænge til en god rensning. Og hvis du er lidt usikker på benene, eller ikke ejer en stige eller en lift, kan det være en farlig affære. Derfor anbefales det at se efter en professionel rensning af tagrender. Hos os får du god service og tagrensning i det meste af Sjælland. Så sikrer du også, at jobbet bliver gjort ordentligt.

Alle typer tagrender er gode

Uanset om du bor i en bygning med en etage eller flere, kan vi klare de fleste opgaver. Vores lifte når op til 19 meter, så vi kan komme til langt de fleste steder.
Der er to måder at vedligeholde tagrender. Den ene er en klassisk rensning af tagrender og den anden er en støvsugning.
En rensning fjerner alt det støv og de grene, der fylder. Vejret bringer en masse med sig, så der kan forekomme propper af alt muligt. Og hvis tagrenden er stoppet, løber vandet over, og rammer alt der er nedenunder. Ellers vil vandet naturligvis løbe ned gennem afløbsrøret og i afløbet. Afløbsrøret vil også blive renset, så du kan få et ordentligt nedløb.
Støvsugningen involverer en tømning af blade, grene og mos, og en rensning gør det samme, men mere i dybden, så den får de mindste partikler med. Vær især opmærksom på grantræer, hvor nålene hurtigt kan stoppe rende og afløb.
Rensning af tagrender foregår oftest med en teleskopstang, så vores teknikere kan stå sikkert og ikke risikere at falde ned. En støvsugning sker oftest med lift.
Hos os er vi ikke kræsne, og hjælper offentlige såvel som private instanser. Og du skal vælge os fordi hos os er der dokumentation på vores arbejde i form af billedebevis. Derudover kører vi på en abonnementsordning, hvor du sparer 20%, så vi kan komme ud en eller to gange årligt efter behov. Vi hører til i Hørsholm, og kører rundt i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Forebyg skader på huset

Den primære grund til at få renset tagrender er ikke bare for at undgå, at folk nedenunder får regn i hovedet. Vandet kan nemlig også godt løbe ind i huset og beskadige indervægge og stolper, hvilket kan forsage skimmelsvamp og i værste tilfælde forrådnelse af træbjælker. Og hvis det skal skiftes, kan det blive en dyr fornøjelse. Skimmelsvamp kan gøre folk rigtig syge, så det vil man så vidt muligt også gerne undgå. Alt dette hænger selvfølgelig også sammen med vandmængden, men Danmark er et vand med meget nedbør i form af regn og sne, så det er en god idé at få gjort.
Hvis du vil undersøge om din tagrende har brug for rensning, og du ikke kan vente på en regnvejrsdag, så læg haveslangen op i og tænd. Hvis vandet løber over, er det til en rensning af tagrenden. Den bedste måde at undersøge det på, er dog med et ordentligt regnskyl, da vandet falder over det hele og ikke så lokalt som en vandslange.
Hos os kan vi tilmed reparere din tagrende, hvis den sidder forkert eller på anden måde er defekt. En tagrende skal nemlig hælde en smule nedad mod afløbet, så man ikke risikere at vandet hober sig op et andet sted.
Kontakt os i dag og bestil den næste billige og effektive rensning af tagrender på Sjælland ved at følge linket. Så kan du vælge lige den service, du har brug for, og få en ren og god tagrende.