Forsikringsselskaberne kræver en gps tracker i dyre biler

Når man har en bil, så er der nogen ting, der er et krav om at have, hvor andre ting ikke er et lovkrav men en nødvendighed.

Det er et lovkrav, at man minimum skal have en ansvarsforsikring til ens bil.

Der er blevet indført en ny lov. For hver dag, at man ikke har en ansvarsforsikring på ens bil, så får man en bøde på 250kr. pr. dag.

Hvis man har en bil, der er over 20.000 kr. værd, så anbefales det at have en kaskoforsikring. En kaskoforsikring er god, hvis man kører galt, da man kan få udbetalt penge af forsikring, så man kan købe en ny bil.

 

 

Forsikringerne kræver bevis på installation af gps tracker

Hvis man har en dyr bil, så kræver mange forsikringsselskaber, at man har en forsikringsgodkendt gps tracker. Det gælder ofte biler, der har en værdi på over 400.000kr.

Mange forsikringer kræver at se en kvittering fra et værksted, så de kan se, at man har fået installeret en forsikringsgodkendt gps tracker i bilen. Hvis man ikke kan fremvise en kvittering på, at der er blevet installeret en gps tracker, så kan man slet ikke få en forsikring på ens bil.

 

Jo dyre bil, at man har, jo større risiko er der for, at den kan blive stjålet. Tyve vil gerne have fat i de dyre biler, som de eventuelt kan sælge videre. Forsikringsselskaberne kender til den større risiko ved dyre biler, så derfor kræver mange forsikringsselskaber, at de har en forsikringsgodkendt gps tracker.

 

Det kan en forsikringsgodkendt gps tracker

En gps tracker gør det, at hvis ens bil bliver transporteret væk uden en nøgle som fx på et fejeblad, eller hvis bilen forlader en zone, så går der en alarm i gang hos kontrolcentralen. Ejeren af bilen bliver kontaktet af kontrolcentralen. Hvis ejeren ikke ved, hvad der er sket med bilen, så spores bilen via LIVE overvågning. Bilens rute fastlægges, samt bilens lokation fastlægges. Derefter bliver politiet kontaktet. Politiet tager derefter over, hvor de finder bilen og eventuelt anholder tyvene.

 

Forsikre din drømmebil

Det er aldrig sjovt, når nogen stjæler ens ting. Når man får stjålet noget, så føler man, at ens personlige grænse bliver overtrådt. Og det gør den også, da man får taget ens personlige ejendele.

Det er altid rigtig ærgerligt, når ens bil bliver stjålet. Men hvis man har lånt ekstra mange penge til en bil, eller at man har spinket og sparet, så man har, kunne få råd til ens drømmebil, så er det endnu mere ærgerligt, når ens bil bliver stjålet.

Mange drømmer om at få en lækker og dyr bil. Hvis man så endelig har fået ens drømmebil, så vil man også gerne være endnu mere sikker på, at den ikke bliver stjålet. En gps tracker er derfor ikke kun for forsikringsselskabets skyld. Det er lige så meget for ejerens skyld. Ejeren har ved hjælp af en gps tracker mulighed for at få ens bil tilbage på trods af, at den bliver stjålet.