Skagerak I Ebeltoft

Skagerak ligger i Ebeltoft nær Aarhus og Randers. Det er en forretning, der tidligere er bedre kendt som Trip Tap, men som nu har skiftet navn. Du finder dog stadig de klassiske kollektioner, som du sikkert kender fra butikken, dengang Trip Trap var det førende navn.

Kollektionerne er kendt for kvalitetsdesign, hvor du finder mange forskellige havemøbler i forskellige kalibre. Møblerne er klassiske og designet i lyst træ, som stort set passer ind i alle hjem. Hvis du netop står og mangle nye havemøbler, du kan pynte terrassen med, kan du læse mere nedenfor.

Skab den perfekte terrasse

Når sommeren for alvor lader sig vise, er de fleste interesserede i at pynte terrassen, så den både bliver komfortabel og indbydende. Terrassen er for det meste det sted, mange vælger at opholde sig mest i sommerperioden. Her skal både være plads til grillaftener, rosé i lang baner og ro og nydelse.

Når du går i gang med at pynte terrassen med skønne møbler, kan du tage et kig forbi Skagerak i Ebeltoft. Hvis du bor nær Aarhus eller Randers, kan du nemt og hurtigt tage forbi butikken. De tilbyder lige nu en ny kollektion af forskellige havemøbler, der stammer fra de klassiske Trip Trap-serier som blandt andet Selandia, Grenen og Vendia. Møblerne er særligt kendt for deres holdbare materialer og gode komfort. Du finder alt lige fra parasoller, borde, solvogne og sideborde. Der er derfor rig mulighed for at skabe den perfekte drømmeterrasse med gode og veldesignede havemøbler.

Møbler med lang holdbarhed

Fordelen ved at investere i møbler fra Skagerak, er, at Skagerak kollektionen er kendt for at have en lang holdbarhed, fordi alle møblerne som sagt er designede i holdbare materialer. Det gør blandt andet, at du er sikker på, at møblerne holder længe – faktisk i flere generationer, hvis der skulle være behov for at have dem så længe. Kig forbi og find gode og skønne møbler i Skagerak.