Udfordr dine spilevner med gratis 7 kabale

Kender du følelsen af at ville trække stikket fra den lange arbejdsdag med et spil kort? Så kan du med fordel aktivere dig selv med en omgang gratis 7 kabale i høj kurs. 7 kabale betragtes som en af de mest populære kabaler, og det skyldes i den grad efterspørgslen på kabalen.
Det kan sagtens være, at der efterhånden er mange, som har kabalereglerne liggende på rygraden, men hvis du endnu ikke har begivet dig ud i et spil med kortene, så kan du hurtigt lære at navigere i kabalens spilleregler. Kig med nærmere her, hvis du vil blive klogere på, hvad reglerne og retningslinjerne er, når du spiller 7 kabale.

Lær kabalereglerne i 7 kabale at kende

Hvis du endnu ikke har begivet dig ud på oplevelsen med en gratis 7 kabale, så er det på tide. Lad os hjælpe dig med kabalereglerne, der har stor betydning for, at du kan nyde spillet  i stedet for at tvivle på, om du udfører kabalen på rigtig vis.

Selve kabalen er delt op i forskellige bordopdelinger. Der er tre områder, hvor bunken som udgangspunkt er placeret i øverste venstre hjørne. Efterfulgt er de 7 byggestabler, som du placerer centralt foran dig. Det er her, du skal navigere, når kabalen skal løses. Som kabalen går fremad, så vil du skabe 4 grundbunker, der hver især starter med es og slutter med konge.

I et gratis 7 kabale går kabalereglerne ud på, at du skal samle kortene i fire forskellige bunker ud fra deres kulør. Det vil sige, at du i en vellykket omgang 7-kabale skal ende med fire bunker fra es til konge. Der er lang vej fra start til slut, da de naturligvis skal samles efterhånden, som du får placeret dem i byggestablerne foran dig. Dem er der 7 af, og du kan rykke rundt på de rækker, der passer til hinanden.

Som udgangspunkt skal du placere en skiftevis rød og sort på det centrale spillebord ud fra hovedkortet i de 7 forskellige byggestabler.

Spil gratis 7 kabale med din makker

Du er måske vandt til, at 7 kabale er et spil, som du selv koncentrerer dig omkring. Det er dog ikke umuligt at lægge kabale i tæt selskab med vennerne, familien eller bekendte. Du kan uden problemer gøre det til en udfordring, hvor I dyster i, hvor mange runder I hver især formår at få til at gå op i en højere enhed.

En gratis 7 kabale kan altså ikke kun være god tidsfordriv, du kan også aktivere dit konkurrencegen, når du skal slå din ultimative spillemakker. I samme omgang kan det altid gøre spændingen ekstra intens, hvis I vælger at spille om, hvem der skal give den ene aftensmad på en god cafe, eller om det er din bror, eller dig selv der må ud på den næste gåtur med hunden.