Vil du have autentiske ferieoplevelser?

Det kribler efterhånden i de fleste efter lyst til at komme ud og rejse, og det hjælper ikke at vinterens kulde nærmer sig. Mange er ikke glade for vinterens kulde og mørke, og derfor kan det være en perfekt mulighed for at komme ud og opleve noget. Men så kommer problemet med hvor I skal hen, og hvilke steder I skal bo; hvilke oplevelser I søger, og hvilke krav I har til jeres ferier. Nogle har en forkærlighed for mere moderne og hi-tech hoteller, mens andre foretrækker charmen ved det mere autentiske. Der er muligheder for alle.

Men hvor skal vi bo?

Det kan være meget nemt at finde ud af hvor du vil hen på ferie, og hvad I skal tilbringe tiden med på jeres ferie, ud over selvfølgelig at slappe af. Det svære kan ofte komme i form af at vælge hvor I skal bo henne, mens I er afsted. Alle har hver deres krav til hoteller, moteller, lejligheder, eller lignende når de er ude og rejse, og det kan ofte være svært at blive enige om hvor I skal sove henne. Det er ikke unormalt at du måske tænker: ”Jamen, det er jo bare der jeg sover?”, og det er selvfølgelig ikke helt forkert, men en stor del af oplevelsen er også hvor I bor; det er ikke bare hvor I sover, men det der bliver jeres hjem imens du og dine rejsekompagnoner er afsted, og det betyder en del. Det kan være ganske normalt at ærgre sig over at skulle tilbage på hotellet, men det skal helst være af lyst til at opleve og ikke fordi du inderst inde ikke bryder dig om dit hotelværelse. Det vil, i det lange løb, ende med at gå ud over din ferie, og det ville være en stor skam og fortrydelse.

Hjælp til at finde de bedste hoteller

Måske har du hørt om en af de største danske Instagram-profiler, Dailyvacay; hvis ikke, så er det en Instagram profil der kan hjælpe dig med at finde de bedste og også mest unikke hoteller til din ferie. Her får du muligheden for at læne dig tilbage og browse igennem Dailyvacays mange anbefalinger af hoteller, hvor du også kan se billeder fra alt lige fra Hotel Basalto i Mexico til Conservatorium Hotel i Amsterdam; men selv hvis du vælger at tage en tur til eksempelvis Dubai, kan du nemt finde et fantastisk hotel, som Dailyvacay har sat deres stempel på, og hellere end gerne vil anbefale dig.

Her får du også anbefalinger af hoteller, der muligvis ikke er lige til at opspore gennem gængse hjemmesider, og dermed oplever du også en unik stemning samt kvalitet på allerhøjeste niveau. Du behøver ikke at skulle tage til Mexico for at finde de mest unikke og bedst anbefalede hoteller, tværtimod. Du kan nemt browse igennem Instagram, og se hvilke hoteller Dailyvacay kan anbefale dig, uden at skulle spare sammen og rejse udenfor Europa; der er unikke hoteller over hele verdenen.