Få smukkere hud med Dermaroller

Er du utilfreds med dine rynker, ar eller pigmentforandringer? Så bør du måske overveje en Dermaroller behandling. Denne behandling får huden til at se yngre og smukkere ud og er et mere langsigtet alternativ til f.eks. fillers. Samtidig er denne behandling også den metode, der er mindst invasiv, hvis man gerne vil forbedre hudens struktur.

Dermaroller kan hjælpe på mange hudproblemer

Man behøver ikke have rynker for at kunne få glæde af en behandling med Dermaroller. Behandlingen kan også hjælpe, hvis der er andre ting ved ens hud, man ikke er helt tilfreds med. Derudover behøver det heller ikke kun være huden i ansigtet, man gerne vil have gjort noget ved. Denne behandling kan f.eks. også hjælpe med at få huden på hænderne til at virke yngre. På den anden side kan det også være, at man ikke er helt tilfreds med sin hud efter en eller flere graviditeter – også i sådanne tilfælde er der hjælp at hente.

Flere kvinder oplever pigmentforandringer under graviditeten og har ofte strækmærker efter fødslen. Hvis man ikke bryder sig om dette, kan micro-needling, som behandlingen også kaldes, hjælpe. Den hjælper huden med at forny sig selv og hjælper dermed også med at reducere bl.a. pigmentforandringer, strækmærker og rynker. Behandlingen kan også hjælpe ved f.eks. poser under øjnene, forbrænding, ar og ru hud.

Hvad går Dermaroller behandlingen ud på?

Det kan måske lyde meget fint, at en Dermaroller behandling kan hjælpe huden til at forny sig selv, men hvordan gør den egentlig det? Det der sker er, at man laver bittesmå skader på huden med nåle, der trænger igennem huden. Huden narres dermed til at tro, at den for alvor er kommet til skade, og af denne grund starter der en helingsproces. Dette frigiver nogle lokale signalstoffer, der sørger for, at der bliver sat gang i dannelsen af ny kollagen og elastinfibre i huden.

Denne heling eller fornyelse af huden gør, at mange hudproblemer kan mindskes, og at huden kommer til både at føles og se friskere, yngre og smukkere ud. Derudover virker denne behandling også i hele det område, der behandles. Andre metoder, der kan fungere som alternativer til denne behandling, virker ofte kun i mere afgrænsede områder.

Man får hverken sår eller ar af behandlingen, og den er stort set smertefri, da man får lokalbedøvende creme på det område, man gerne vil have behandlet. Når man er færdig, vil huden være lidt rød i nogle dage, men allerede efter ca. en uge vil huden begynde at forny sig selv. Allerede efter ca. en måned, måske endda lidt før, vil man kunne se fuld effekt af behandlingen.

Dermaroller er en holdbar løsning

Uanset hvilket hudproblem man døjer med, er der altså ret stor sandsynlighed for, at en Dermaroller behandling kan hjælpe. Samtidig vil det ofte også være en mere skånsom og langtidsholdbar løsning end mange alternativer. Hvis man er utilfreds med sin hud, er altså bare med at komme i gang med at undersøge, om lige netop denne behandlingsform kan løse det problem, man har.