Find det rigtige legetøj når du har behov for det

Har du en gang i mellem brug for at finde legetøj, så kan det være sin sag at finde en legetøjsbutik, af den årsag at legetøjsbutikker ikke ligger på hvert gadehjørne længere og sælger legetøj, så det er ikke noget du lige kan komme til.

Hvad gør du så? Jamen det naturlige vil være at købe dit legetøj på nettet, men der skal det siges, at det kan være sin sag at være kreativ, hvis du som far eller mor til et barn skal i gang med at underholde når du kommer hjem.

Måske kender du også til begrebet ulvetimen, hvor både børn og voksne er trætte og sultne, og der er meget der skal gøres og nås inden i kan sætte jer ned og slappe af. Ungernes trang og lyst til den kreative leg er ikke noget der altid kommer af sig selv, men er tit noget der skal stimuleres af de voksne.

Hvad kan du gøre for legen som voksen?

Du kan gøre meget for at hjælpe barnet som forælder, specifikt ved at indrette børneværelset så det er egnet til at lege i, men du kan også gøre det ved at indrette en del af jeres daglige fælles opholdsrum til leg, så I kan være sammen mens barnet leger.

Der skal være rigelig med plads på gulvet til at lege, og legetøjet skal være lagt i orden så det er nemt at komme til, for det er sådan at ungerne leger med det der er nemmest at komme til at få fat på, og som de først ser i rummet.

Alternativt kan det være en idé at have en specifik kasse med det legetøj som barnet helst vil lege med, så det ligger klar til barnet, lige så snart der er behov for det.

Du kender selv dit eget barn bedst, og derfor kan du også bedst selv vurdere hvad du synes er bedst for jer og jeres familie, og der er mange tilfælde hvor du ikke behøver at gøre det store, fordi barnet selv er begejstret for legen.

Det kan være du skal bruge en gave til et barn?

Der er ingen der siger at det skal være dit eget barn du skal bruge legetøj til, du kan sagtens købe ind til et andet barn som en gave, og samtidig finde masser af inspiration hvis du stadig er i tvivl om hvad det skal være.

Husk også at du ved fjernsalg som kunde har 14 dages returret, hvis du er utilfreds med købet, og de 14 dage løber fra du modtager varen, du skal dog sende tilbage for egen regning og risiko til leverandøren.

Så du har stadig mange muligheder for at finde lækre ting til dit eget barn, og til andres børn, ungerne har ikke opgivet at lege med godt gammelt legetøj, så det hele står og falder med din egen holdning til hvordan ungerne skal lege, og hvad de skal lege med.