Tag det moderigtige valg – tilføj disse items til din garderobe

Fast fashion præger modeverden lige nu, og det har stor indflydelse på både din bankkonto, miljøet og den stil, der betegnes som moderigtig lige nu – dog kun den, der florerer på sociale medier. Selvom der er elementer af fast fashion, som du kan sætte pris på og stadig være moderigtig, så er det ikke disse elementer, der vil trække blikke til dit outfit fra mennesker i modeverden. Her handler det nærmere om at tilføje tidløse items, der er udvalgt med forsigtighed. Et mærke, du med fordel kan gå efter er Proenza schouler. Læs mere om dem her.

Hvem er Proenza schouler?

Proenza schouler er et mærke, der fokuserer på mode til kvinder. De blev skabt tilbage i 2002 og deres produkter er luksuriøse og af en helt igennem fantastisk kvalitet. De fusionerer håndværk og forståelse for detaljen, mens de skaber tøj, der er fashion forward og samtidig tidløst.

Kort sagt er det et mærke, der passer perfekt ind i din garderobe, og hvis du står og mangler en item, der ikke minder om noget andet, så er det dem, du bør gå til.

Proenza Schouler er et luksusmærke og priserne er derefter. Derfor bør du kigge deres kollektion nøje igennem, inden du vælger dit næste køb. Mange af deres items matcher dog den skandinaviske stil helt perfekt og kan bruges i mange år frem.

Tilføj en Proenza støvle til din kollektion

Særligt populære er deres Proenza støvler. Du finder både modeller, der går op over knæet, ankelstøvler, modeller, der går til lige under knæet og så videre. Modellerne adskiller sig alle meget fra hinanden, og derfor finder du med garanti noget, der passer til lige netop din smag.

Proenza støvler kombinerer den nutidige mode og tidløs mode på en måde, der skaber fantastiske kunstværker. De har for eksempel en støvle, der går op over knæet og dermed er meget moderne, men samtidig har form efter en sko fra 60’erne. Det giver næsten et fremtidigt look at kombinerer mode fra de to tidsaldre, og det ses ikke hos andre brands.