Forlæng din iPhones levetid med et nyt batteri

Har dig og din iPhone også nået et punkt, hvor du konstant må have en powerbank med dig hvor end du skal hen? For du ved aldrig hvornår den falder med 60% i strøm eller om den pludselig beslutter at livet er for hårdt når der stadig er 35% tilbage? Det kan være super frustrerende og man ender tit med at må leve med en død mobil.

Udskyd købet af en ny telefon

Som sagt kan sådanne udfordringer med ens iPhones batteri forårsager en masse irritationer, for man har jo ikke en telefon for blot at have den liggende i bunden af tasken og aldrig bruge den. Men det er svært at få meget nytte ud af den, hvis den kan miste de første 30% strøm efter blot 10 minutter. For nogle vil løsningen på sådan et problem ofte bare være at anskaffe sig en nyere iPhone, da disse ofte har bedre batterier.

 

Men i stedet for blot at udskifte din iPhone med en nyere model, så kan det nogle gange være en ide bare at få skiftet dens batteri. På den måde kan du ofte lige give din iPhone noget længere levetid og dermed udskyde den dyre investering det er at købe en ny telefon. Samtidig slipper du også for hele tiden at skulle undvære at have en fungerende telefon bare fordi du har glemt din powerbank eller ikke er i nærheden af en stikkontakt.

 

Det er både nemt og hurtigt at få skiftet batteriet på ens iPhone. Mange steder kan man bare gå ind i butikken og bede dem om at gøre det. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om hvordan du kan få skiftet dit batteri, hvis du bor i Randers eller i omegnen af Randers, så prøv at læse med her.

Kilde: https://www.teledoktoren.dk/apple/