Hold styr på din flåde med Live GPS

Er du ejer af en virksomhed der udnytter en masse biler til enten at komme til og fra kunder, eller transportere vare el.lign. rundt, er det altid en god ide at udnytte GPS tracking, så du kan holde styr på din flåde.

Live GPS er lige præcis sådan en slags GPS tracker, men den kan meget mere end blot vise dig hvor dine biler befinder sig og hvornår. Du kan, udover selvfølgelig at tracke enheders lokation, også overvåge mange former for forskellige data, som fx brændstofs forbrug, kørselsadfærd og endda temperaturen i dine køretøjer.

Live GPS er derfor det perfekte valg for dig der gerne vil have fuld kontrol over dine køretøjer, og muligheden for at optimere dine chaufførers kørselsadfærd og kundeservice.

Få notifikationer direkte til din telefon, tablet eller pc

Med notifikationer sendt direkte til dine enheder, kan du i reel tid bliver opdateret om, hvad der sker med dine køretøjer. Du vil modtage alarmer om ting som fx sabotage, fartoverskridelse, chaufførskift og meget mere.

Skulle fx voldsomme fartoverskridelse ske flere gange i streg med samme chauffør, kan du handle med det samme. Havde du ikke en GPS tracker eller fik du ikke notifikationer om ting som dette, ville det være meget svært at vide om noget som dette foregik, medmindre din chauffør fik en bøde, som i værste tilfælde kunne ende på virksomhedens regning.

Med en tracker til bilen behøves dette ikke længere at være en bekymring, da du hele tiden ved præcist hvad der foregår med dine køretøjer, her og nu. Live GPS sender dato helt ned til hvert 5 sekund, så du er helt sikker på altid at vide hvor dine køretøjer befinder dig i verden, og om de både overholder færdselsregler, og bliver på den rute der er blevet dem fastlagt.

Live GPS er både for de store og små virksomheder

Ligegyldigt hvilken størrelse virksomhed du er leder af, kan Live GPS være brugbart for dig. De tilbyder flere forskellige former for abonnementer. Er det derfor kun de helt fundamentale funktioner du har behov for, behøves du ikke at betale flere penge for en masse ekstra funktioner, som du i sidste ende ikke har behov for. Du behøves derfor ikke at betale mere end hvad din virksomheds økonomi kan holde til.

En GPS-tracker bliver selvfølgelig mere og mere nødvendig, nu større din virksomhed er og nu flere køretøjer du derfor har i omløb. Er du en stor virksomhed med mange køretøjer under dig, kan det derfor være en god ide at betale lidt ekstra om måneden for de ekstra funktioner, så du får så meget kontrol over din flåde som muligt.

Live GPS tilbyder et utal af funktioner til en meget fair pris, så du skal derfor ikke være bange for at skulle til at smide virkelig mange penge efter noget, som du måske slet ikke rigtig kommer til at bruge.
Når du først er begyndt at bruge Live GPS vil du helt sikkert slet ikke kunne huske hvordan du kunne få din virksomhed til at køre rundt uden det.