Køb et bålfad og få et hyggeligt samlingspunkt i haven

Vil du gerne have et hyggeligt sted, hvor du kan samle din familie og dine venner i haven? Så er et bålfad den perfekte løsning for dig. Det er et fad, hvorpå du kan starte et bål. Da bålet netop bliver lavet på et fad, har du mulighed for at placere det, hvor end du ønsker i haven. Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om hvorvidt bålet efterlader pletter på din græsplæne. Det sørger fadet nemlig for, at bålet ikke gør.

Vil du gerne læse mere om bålfade, og hvordan du kan bruge et i din have? Så skal du bare læse videre.

Lav alverdens retter over bål

Med et bålfad kan du lave alverdens retter. Lige fra et simpelt og velkendt snobrød til mere avancerede retter. Derfor kan du også bruge bålfadet til meget mere end blot hygge. Det kan også være en form for udendørs madlavningssted.

Der er noget helt særligt ved at lave mad over bål. Det er hyggeligt på en helt anden måde, end hvis du stod i køkkenet. Du kan også nemmere samle hele familien omkring bålet, mens I alle venter på, at maden bliver færdig.

Det er en form for hygge, som du ikke bør snyde hverken dig selv, din familie eller venner for.

Kvalitet frem for alt

Når du gerne vil købe et bålfad, bør du altid gå efter høj kvalitet. Det vil ofte betyde, at fadet er lidt dyrere i indkøbspris end varianterne af lavere kvalitet. Men prisforskellen vil hurtigt tjene sig selv ind.

Når et bålfad er af høj kvalitet, vil du kunne finde modeller, der kan holde i op til 10 år. Ofte længere endda. Det betyder derfor også, at du ikke skal udskifte dit fad årligt eller reparere det i tide og utide. I stedet kan du bruge det samme fad igen og igen.

Fordele ved et bålfad

Måske tænker du, at det er lidt omstændeligt med et fad til bål, når du bare kan starte et almindeligt bål på jorden. Men det er faktisk ikke rigtigt.

Med et bålfad har du først og fremmest mulighed for at placere bålet, lige netop der hvor det giver mening for dig. Hvis du derfor kan vil have et bål i venstre side af haven den ene dag, og derefter i højre side den næste dag, er der intet til hinder for det.

Du undgår også de velkendte bålpletter, når du anvender et fad til bål. Det skyldes, at fadet har en beskyttende bund, der ikke brænder din græsplæne af. Hvis du derfor gerne vil have et bål i haven, men også en pæn græsplæne efterfølgende, er fadet en fantastisk løsning.

Endelig holder et bålfad også bedre på varmen. Det betyder både, at bålet hurtigere når op i temperatur. Denne egenskab er også med til at minimere røgen, som er en velkendt ulempe ved et bål.