Løsningen for dig der gerne vil genfinde din ungdommelige glød

Når man kommer op over en vis alder, er det ikke længere så sjovt at blive ældre. Det tager hårdt på manges selvværd, når de begynder at kunne se aldringstegn såsom rynker eller den berygtede ”kalkun hals”.

Blot fordi man begynder at se aldringstegn, betyder det dog heller ikke at man har lyst til at gå under kniven. Kirurgi er en dyr og smertefuld løsning, og end videre er man sengelagt et godt stykke tid efter sådan et indgreb.

Vil du gerne genfinde din ungdommelige glød og endnu engang kunne se dig selv i spejlet og være tilfreds og glad for hvordan du ser ud, så er UI therapy løsningen for dig.

Hvad er UI therapy?

UI therapy, eller ultralyds terapi, er en ultralydsbehandling der strammer huden i dit ansigt op, helt uden at lave direkte indgreb. Hudens dybere lag bliver beskadiget af ultralyden, og når kroppen af sig selv genskaber de ødelagte celler, strammes huden op og giver dig det udseende du drømmer om.

Den effektive UI therapy er egnet til overalt i ansigtet, så det er ligegyldigt om du ønsker løftede øjenbryn, opstramning af hals eller definering af kæbelinjen – så kan det klares med UI therapy. Der er intet behov for en hvileperiode efter en ultralydsbehandling, så du kan tage direkte på arbejde eller ud og handle, efter en session.

Til forskel fra kirurgiske indgreb, giver UI therapy et meget mere naturligt look, da det trodsalt er kroppen selv der genskaber de celler der er blevet beskadiget og derved strammer huden op. Der er altså ikke noget botox el.lign. der skal fylde din hud, og ej heller er det nødvendigt at skære noget som helst væk.

UI therapy gør noget af arbejdet, også klare din krop egentlig resten helt selv.