Planlægningsværktøjet giver dig frihed og struktur på én gang

Det er efterhånden mange år side, at vi stadig havde det klassiske stempelsystem, som skulle klare vagtskifte og lønudbetalinger. Alligevel, så er det ikke alle, som har fundet sig et smartere bud på et værktøj.

Til gengæld findes der flere forskellige planlægningsværktøjer derude. De har alle det til fælles, at de prøver at give din virksomhed de bedste muligheder for at skemalægge og tilrettelægge jeres arbejdsgange.

Men hvorfor skal du lige vælge sådan et værktøj? Det kan du finde ud af, hvis du læser videre!

Det giver gladere medarbejdere

Et godt planlægningsværktøj har en unik evne idé, at det kan gøre de medarbejdere, som bruger det, utroligt glade for dets eksistens.

For i brancher, hvor vagtskifte og timebaseret arbejde eksisterer, så kan der uden tvivl være utroligt meget stress associeret med hele denne planlægningsstruktur. Hvornår skal jeg på arbejde? Hvordan får jeg byttet en vagt? Hvordan ser resten af mit skema ud?

Disse spørgsmål stiller dine medarbejdere sig selv, når værktøjet ikke virker optimalt. I modsætning vil de med det rigtige planlægningsværktøj kunne lægge mange af disse bekymringer fra sig, når de går hjemmefra.

Netop dette betyder, at de vil møde op meget mere klare til dagens strabadser, når de lander på arbejdspladsen. Det gør deres liv lettere, og det gør dem uden tvivl gladere!

I kan få bedre kommunikation

E-mails, Facebook-opslag, tweets og meget, meget mere er alt sammen med til at tage vores opmærksomhed i disse dage. Ville det ikke være rart, hvis du ikke skulle bruge hvert øjeblik på disse til at udrede problematikkerne om planlægning?

Smarte planlægningsværktøjer har evnen til at sørge for, at du simpelthen skal bruge mindre tid på uoverensstemmelser i vagtplanen eller manglende informationer. Dette er tilfældet, da mange af de planlægningsværktøjer, som er derude, specifikt er designet til at fange problemerne i opløbet.

Så i stedet for at svare på mails om vagtskifte, så kan du bruge tid på at kontakte samarbejdspartnere og finde på nye, spændende opgaver.

Tid er penge – og tid får I

Ved at strømline den proces, som I tager brug af, når det kommer til planlægning, så vil I finde, at der er tid at spare. Det er sjældent fordi, at flere timer spildes ad gangen, men de få minutter kan blive til mange.

Kommunikation og planlægning bliver pludseligt lette som en leg i stedet for at kræve flere timer og arbejdsark med medarbejderlisten ude i siden.

Dette er netop vigtigt, for den tid kunne altså blive brugt meget mere effektivt! Hvorfor ikke heller tage den tid og bruge den til at tjene penge, så virksomheden kan udvikle sig og blomstre på smukkeste vis?

Selv de kedelige dele kan strømlines

Det at tage referater og planlægge møder er sjældent det, nogle af os bliver iværksættere for. Men det skal gøres, for det er vigtige dele af virksomhedslivet.

Og du sørger for, at det bliver gjort ordentligt, med det rigtige planlægningsværktøj. Det gode værktøj vil give dig den smarte mulighed for at kombinere alle aspekterne af mødeindkaldelse og afholdelsen.

Prøv at forestil dig, hvis du kunne knytte ét referat til ét møde, og ikke skulle rode rundt i mapperne på computeren efter den rigtige fil. Eller bare forestil dig en hurtigere proces til indkaldelsen af de møder, hvor hele organisationen skal med – det er jo netop de møder, som kan være umulige at planlægge.

Med det rigtige planlægningsværktøj, så er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvor effektivt I kan arbejde!